De Praktijk

Goede zorg

Als u kiest voor Fysiotherapie Reigerlaan bent u verzekerd van zeer goede zorg. Met passie en gedrevenheid werken we toe naar uw herstel, en geven we u een helder antwoord op wat uw klachten zijn en hoe wij deze samen met u gaan aanpakken.

Informatie

U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruime openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.

Voorkeur

Als U voor een behandeling komt wordt u gevraagd of u voorkeur heeft voor één van onze therapeuten. Mocht u geen voorkeur hebben, dan wordt u geplaatst bij die therapeut die op de kortst mogelijke termijn plaats voor u heeft. Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met een eventuele specialisatie van een therapeut.

Rechtstreeks naar de fysiotherapeut

Sinds 1 januari 2006 heeft de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) zijn intrede gedaan in de gezondheidszorg en mag u dus rechtstreeks naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut zal dan in eerste instantie een screening (onderzoek) doen/uitvoeren om te kijken of de klachten/klacht inderdaad voor een behandeling fysiotherapie in aanmerking komt. Is dit het geval dan kan de therapeut overgaan tot een behandeling. Het kan ook zijn dat de fysiotherapeut vindt dat er meer aanvullende informatie nodig is. Wanneer dit laatste het geval is dan zal de therapeut in overleg met de patiënt contact opnemen met de huisarts. Na overleg kan dan alsnog over worden gegaan tot een behandeling.

Voortaan rechtstreeks naar de fysiotherapeut

Uw eerste bezoek

Bij uw eerste bezoek aan onze praktijk is het belangrijk dat u uw bewijs van inschrijving van uw ziektekosten­verzekeraar meeneemt en een geldig identiteitsbewijs.

Fysiotherapie Reigerlaan

Pin It on Pinterest

Share This